Goedkoopste NWWI NHG Taxatie Bilthoven

Aanmelden NWWI Taxateur Bilthoven

Makelaardij NWWI Taxateur Bilthoven

De Makelaardij NWWI Taxateur Bilthoven Aanmelden kun je hieronder doen. Gratis!
Onze site Taxatie Bilthoven probeert een zo volledig mogelijk overzicht te geven van elk makelaarskantoor in de Regio Bilthoven. Ken jij een makelaardij en/of Taxateur, die (nog) niet vermeld staat in het overzicht? Wil je dan zo vriendelijk zijn de Taxateur aan te melden. Wij nemen de gegevens van het makelaarskantoor graag op in het Overzicht Taxateur Omgeving Bilthoven en er zijn géén kosten aan verbonden.

Als je jouw kantoor opgeeft willen we wel graag een link terug naar onze website!
Zo kunnen beide websites op het internet beter gevonden worden!

Website Taxatie Bilthoven

De website "Taxatie Bilthoven" is een site waar maandelijks veel bezoekers komen en onze site wordt uitstekend gevonden op het internet. Dat heb jij toch zelf zojuist ook ondervonden! De bezoekers van onze website zijn overwegend consumenten, die zich orienteren en in voorbereiding zijn om een taxatie van hun woning of appartement aan te vragen. Deze groep consumenten is voor elke taxerende Makelaar / Taxateur in Bilthoven een interessante doelgroep! En zou je daarom extra op willen vallen op onze site? Wij bieden de mogelijkheid om tegen een zeer kleine vergoeding een banner ( uiteraard met een link naar jouw website) prominent te plaatsen op onze site Taxatie Bilthoven.
Je banner ( max. 728x90) dient responsive te zijn.

Wij vragen een vergoeding van slechts € 5,-- excl. BTW per maand ( minimaal drie maanden). En voor 12 maanden berekenen wij slechts € 50,-- excl. BTW.
Als je een banner plaatsing wilt doen, kun je ons primair per email benaderen. Wij nemen dan telefonisch contact op om dit verder te bespreken. Na overeenstemming ontvang je een bevestiging en factuur van ons. Nadat de betaling door ons is ontvangen zal de banner meteen voor de afgesproken periode worden geplaatst.

Gratis Aanmelding NWWI Taxateur Bilthoven

Vereniging